Alla inlägg under maj 2009

Av Sting och Blicka - 17 maj 2009 18:31

...av Blicka får duga för ögonblicket...


Hon är alltså en blå mitted ragdoll (mitted betyder vita tassar och vit haka :)


Urgulligt!

(Dessutom är hon en knäkatt till Lillmattes stora lycka! Hon har legat i hennes knä i 30 minuter på raken nu...)

Av Sting och Blicka - 17 maj 2009 18:20

Hon måste vara jättetuff, den tjejjen, för hon var inte ett dugg nervös när hon kom hit, som jag var då i januari. Jag bodde ju i kattlådan i flera dagar, men Blicka har redan gjort stället till sitt. Hon satte mej på plats också, efter ett par timmar...då låg hon ett par steg ovanför mig i trappen, och när jag försiktigt huk-smög mej framåt för att nosa på henne, så fräste hon åt mej och dängde till mej med tassen...Vicken tjej!


Matten ska ladda kamerabatterierna, sen kommer här bilder!


Och förresten - det blir inget av med att kalla henne för Cassie - hon passar så bra att heta Blicka, så Mitt-emellan-matten har gått med på att behålla hennes namn. (Lika bra det, tycker Stormatten, som gillar namnet Blicka)

Av Sting och Blicka - 12 maj 2009 19:39

...så hade ni fått se en kisande katt med tratt :(


Jag har tratt. TRATT! FATTA! Vilken skam!


I alla fall - jag hade ingen skada på hornhinnan, utan veterinären trodde att det var en infektion. Jag fick sova medan de gjorde rent mitt öga, under blinkhinnan och så. Sen ska jag ha ögonsalva i tio dagar.


Men Blicka - eller Cassie hon kanske kommer att heta - kan få komma ändå, på söndag. Veterinären gav klartecken :)

Av Sting och Blicka - 11 maj 2009 18:48

Jag har haft ont i ögat ett par dagar, och det rinner väldigt och är rött, så i morgon ska jag få följa med husse till veterinären.

Så att jag kan vara pigg och fräsch (och smittfri om jag smittar) när Blicka kommer!

Av Sting och Blicka - 7 maj 2009 20:42

...och mejlat till gammelmatte, att de gärna vill prova att ha Blicka som min kompis...

Så, om allt går enligt deras förhoppningar så ska vi hämta henne söndagen den 17 maj...


Hon är en blå mitted ragdoll - googla får du se fina bilder. Sen, när di hämtat henne blir det nya bilder här - för då får jag ju dela bloggen med henne...


Förresten tycker Mittemellan-Matten att hennes namn inte är så vackert, så hon vill att de ska byta - och ett smeknamn kan hon ju få, men hon HETER ju Blicka! (Ändring - idag har matten fått veta att Blicka är hennes smeknamn - hon heter  Cassiopeia.)


Mitt smeknamn är förresten Katten. Och Missemjau. Och Mysprutten och Gomisse, och Mysproppen, och Gulleplutten, och Buskatten, och Stingeling, och Kattelatten...med flera :)

Av Sting och Blicka - 7 maj 2009 07:56

Jag vill bara gå ut när det är varmt ute. Är det under 10 grader varmt, då går jag bara ut en liten, liten sväng, sen går jag in igen. Jag FRYSER!


Förresten var matten och hussen iväg och tittade på Blicka igår. Lillmatten blev jättekär i henne sa hon. Och det är ju inte konstig, för det är ju en tjusig katt som matten tyckte verkade vara jättego. Så idag ska de fundera och sen ikväll ska de maila till gammelmatte och tala om om de vill ha henne eller inte. (JAG tror att de redan har bestämt sej, egentligen. Det är bara matten som vill vara helt stensäker.)

Av Sting och Blicka - 5 maj 2009 22:07

...åka till gamla matte och titta på min kompis Blicka, som är pensionär (tre år gammal snart).


Så, då kanske jag får en kattkompis som faktiskt förstår vad jag säger - för matten kan bara prata kattspråk, hon är sämre på att förstå vad jag säger...(ibland).

Ovido - Quiz & Flashcards